toggle menu
oferta
menu weselne
galeria
Sala bankietowa
Pokoje
Agroturystyka
agroturystyka
kontakt
ZUPY
ROSÓŁ Z MAKARONEM
KREM Z PIECZAREK Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
KREM Z BIAŁYCH WARZYW
KREM Z PORA Z GRZANKAMI
KREM Z DYNI Z BOCZKIEM
ZUPA CEBULOWA
KREM Z PIECZONYCH POMIDORÓW
ZUPA Z KURCZAKIEM I KUKURYDZĄ
MENU MIĘSNE
DRÓB
KOTLECIK DROBIOWY SIEKANY
KURCZAK NA RYŻU
ROLADKA Z PIECZARKAMI, PAPRYKĄ I SEREM
ROLADKA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA
DE VOLAILLE Z MASŁEM
ROLADKA W CHRUPIĄCYM BOCZKU
FILET W CIEŚCIE FRANCUSKIM
KOTLET ZAPIEKANY POD ANANASEM, SEREM I ŻURAWINĄ
UDKO PIECZONE
UDKO FASZEROWANE PIECZARKAMI
KOTLET Z KURCZAKA
ROLADKI MIELONE SZPINAKOWE DWUKOLOROWE
PODUSZECZKI DROBIOWE Z FARSZEM
FILET W CIEŚCIE SEROWYM
ROLADKI Z KURCZAKA Z CUKINIĄ, BAZYLIĄ I SERKIEM W SOSIE PIECZARKOWYM
SZASZŁYK Z WARZYW PIECZONYCH ZAWINIETYCH W FILET KURCZAKA
SCHAB
KOTLET SCHABOWY NA ZŁOTO
KOTLET SCHABOWY ZAPIEKANY Z PIECZARKAMI I SEREM
KOTLET SCHABOWY Z MUSZTARDĄ I MAJONEZEM
KOTLET SCHABOWY MARYNOWANY W SOSIE CZOSNOKOWYM
KOTLET SCHABOWY INNY
KOTLET MARYNOWANY
CYGARA SCHABOWE Z ORZECHAMI
SAKIEWKI Z DUSZONYM BOCZKIEM I CEBULĄ
ROLDKA Z PIECZARKAMI I SEREM
ROLADKA Z KISZONĄ DUSZONĄ KAPUSTKĄ I GRZYBKAMI
PĄCZKI SCHABOWE Z BOCZKIEM, PIECZARKĄ I SEREM
SCHAB PAŻONY POLANY SOSEM
WIEPRZOWINA
ROLADKI Z MIĘSA MIELONEGO PIECZONE W PLACKACH ZIEMNIACZANYCH
SZSZLYK Z WARZYW PIECZONYCH ZAWINIĘTY W MIĘSO MIELONE
MIĘSNE KULKI ZAWIJANE W PASECZKI CIASTA
POLEDWICA FASZROWANA
ZRAZY DWORSKIE
PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE (lub karczek)
SZASZŁYKI
ROLADKI KARCZKU Z KAPUSTĄ W SOSIESTEKI Z MIESA MIELONEGO
KARCZEK PIECZONY W CZERWONEJ ZALEWIE
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE Z KULKAMI MIĘSNYMI
MIĘSNO-RYŻOWE KLOPSIKI
KLOPSIKI DUSZONE W MŁODEJ KAPUŚCIE
LENIWE ZRAZY
WOŁOWINA
ROLADKI WOŁOWE W SOSIE WŁASNYM
DODATKI OBIADOWO - KOLACYJNE DO MIĘS
ZIEMNIAKI Z WODY
PURE Z CHRZANEM
FRYTKI LUB ĆWIARTKI ZIEMNIAKA
POŁÓWKI ZIEMNIAKA, PIECZONE Z SEREM
ZIEMNIAKI FASZEROWANE I ZAPIEKANE
KLUSKI ŚLĄSKIE
KOPYTKA ZIELONE
PLACUSZKI Z ZIAMNIAKÓW GOTOWANYCH
RYŻ Z WARZYWAMI
RYŻ Z SOSEM CZERWONYM PAPRYKOWYM
PLACUSZKI Z RYŻU
ZIEMNIAKI PO IRLANDZKU (z kapustą)
KASZOTTO
SURÓWKI
Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z ANANASEM I ZIÓŁ
Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ I WARZYW
Z KAPUSTY CZERWONEJ I Z KAPUSTY KISZONEJ
Z MARCHEWKI I JABŁEK
Z MARCHEWKI I CHRZANU
Z SELERA
Z BURACZKÓW
Z SAŁATY,POMIDORÓW,OGÓRKÓW,RZODKIEWKI
KAPUSTA BIAŁA DUSZONA
KAPUSTA CZERWONA DUSZONA W WINIE
KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA
MIZERIA Z OGÓRKÓW
Z BRZOSKWINIAMI
Z KAPUSTY BIAŁEJ Z MAJONEZEM
DESER
LODY Z MUSEM OWOCOWYM I BITĄ ŚMIETANĄ
ROŻKI NALEŚNIKOWE W SOSIE OWOCOWYM NA CIEPŁO Z GAŁKĄ LODÓW
SZRLOTKA NA CIEPŁO Z GAŁKĄ LODÓW
JABŁKA POD PIERZYNKĄ Z GAŁKĄ LODÓW
LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
ZIMNA PŁYTA
KARCZEK PIECZONY
SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ I MORELĄ
BOCZEK ROLOWANY PIECZONY
PASZCZET PIECZONY
WĘDLINY
WĘDLINY
SOSY DO ZIMNEJ PŁYTY
SOS ŻURAWINOWY
SOS CHRZANOWY
SOS CZOSNOKOWY
SOS TATARSKI
ŚWIEŻE WARZYWA NA PRZYSTAWKI
SAŁATA
OGÓRKI
POMIDOR
RZODKIEWKA
PIKLE KONSERWOWE
OGÓRKI
PIECZARKI
PAPRYKA
OLIWKI
ŚLEDZIE
ŚLEDZIE PO WIEJSKU
ŚLEDZIE W SOSIE SALSA
ŚLEDZIE KORZENNE
ŚLEDZIE Z MUSZTARDĄ I JOGURTEM
RYBA PO GRECKU
RYBA W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM W ZALEWIE SŁODKO-KWAŚNEJ
ROLMOPSY
GALARETY
GALARETA WIEPRZOWA
SCHAB W GALARECIE
ROLADKI Z SZYNKI W GALARECIE
ROLADKI DROBIOWE Z BROKUŁEM W GALARECIE
TYMBALIKI DROBIOWE
JAJKA
JAJKA FASZEROWANE PIECZARKAMI
JAJKA FASZEROWANE SZYNKĄ
JAJKA W MAJONEZIE
JAJKA W SOSIE TATARSKIM
ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM
TORTILLA Z SEREM I SZYNKA
GNIAZDKA ORZECHOWE Z SAŁATĄ Z JAJEK
ROLADKA TRÓJKOLOROWA
PTYSIE Z SAŁATKAMI
SAŁATKI
SELEROWA Z SZYNKĄ I ANANASEM
JARZYNOWA
GYROS
TORTELINI
Z TUŃCZYKIEM
Z TUŃCZYKIEM NA KRAKERSACH
Z WĘDZONYM KURCZAKIEM
Z KURCZAKA I ORZECHÓW
GRECKA
SAŁATKA Z RYŻEM,SALAMI I PIECZARKAMI
SAŁATKA Z KURCZAKIEM I OWOCAMI
SAŁATKA Z JAJEK I MARYNOWANYCH PIECZAREK
SAŁATKA HISZPAŃSKA
SAŁATKA Z MARYNOWANYEJ CZERWONEJ CEBULKI
SAŁATKA KALIFORNIJSKA
SAŁATKA SEGEDYŃSKA
BROKUŁOWA ZE SŁONECZNIKIEM
PIECZYWO
CIASTA NA STOŁACH
SŁODYCZE
OWOCE
NA 18-STKI DLA MŁODZIEŻY (ZAMIENNIK GALARET I ŚLEDZI)
TORTILLE Z SZYNKA I SEREM
KANAPKI
KORECZKI
PIECZARKI W CIEŚCIE
OGÓRKI FASZEROWANE Z KURCZAKIEM
NAGGETSY
SKRZYDEŁKA
DANIE KOLACYJNE DLA MŁODZIEŻY
PLACKI PO WĘGIERSKU
BYŁECZKI Z KURCZAKIEM I BARSZCZYK CZERWONY
ZAPIEKANKA Z PIECZARKAMI
PARÓWKI W CIEŚCIE
PIZZA
DANIA KOLACYJNE (ostatnie)
BARSZCZYK CZERWONY (i do wyboru)
PASZTECIKI Z MIĘSEM
KROKIETY Z MIĘSEM
BUŁECZKI NADZIEWANE KURCZAKIEM, SZPINAKIEM I FETĄ
PIEROŻKI PIECZONE Z PIECZARKAMI I ORZECHAMI
MINII PIZZE
STROGONOFF
ŻUREK Z KIEŁBASĄ
BIGOS
NAPOJE
NAPOJE GORĄCE
KAWA PARZONA
KAWA ROZPUSZCZALNA
CAPUCCINO
HERBATA NATURALNA
HERBATA OWOCOWA
NAPOJE ZIMNE
SOKI
WODA GAZ/NIEG.
COCA-COLA / FANTA / SPRITE
WODA W DZBANKACH Z CYTRNĄ I MIĘTĄ
ZA DODATKOWĄ OPŁATĄ
WIEJSKI STÓŁ
UDZIEC PIECZONY
KURCZAK PO KRÓLEWSKU NA STOŁACH
GOLONKA ZAPIEKANA W KAPUSCIE
NOGA Z KACZKI PIECZONA
RYBY
SERY NA DESKACH
TORT ORAZ PACZKI Z CIASTEM
Sala Bankietowa
Franciszek Rus
CIsowa 47
42-436 Pilica
601 385 776
sala_ballada@interia.pl
Top